Et livsstil magasin

Wellness til ham er en mulighed i dag

Wellness til ham er en mulighed i dag

Mange mænd har tidligere har lysten, men ikke modet, til en wellness behandling. Årsagen var simpel, mange havde fordomme og stigmatiserede de mænd, som brugte tiden på wellness.

En af de primære fordomme var at de mænd, som fik wellnessbehandlinger, var mindre maskuline mænd, end den barske stereotypiske mand. Heldigvis har dette idealbillede af manden ændret sig.

Ændringer af mandeidealet

Ændringer af mandeidealet har gjort det muligt for mænd at få wellnessbehandlinger til ham. I dag er mande idealbilledet mere nuanceret end for 30-40 år siden.

Dengang skulle kvinderne være slanke og mændene skulle være muskelløse. Kvinderne var de bløde, mænd skulle være de hårde.

I dag er kønsrollerne mere flydende og det betyder at mande idealbilledet i dag ikke er sixpack , men en farmave. Det samme med de bløde værdier, manden må gerne se kort ud og gå op i sit udseende og det er netop denne præmis, som betyder at mænd kan, og i stigende grad benytter sig af, wellness på sin holiday.

Wellness klinikker målrettet til mænd

I dag findes der eksempelvis flere og flere wellness-centre kun for mænd. Her kan man som mand komme og få en dybdegående massage, komme i spa/sauna og koble af fra en travl hverdag og på den måde få opladt sine batterier.

Uanset profession eller livsstil kan en dybdegående massage løsne op både fysisk og psykisk. Det tvinger dig til at koble af og være i nuet uden bekymring og forstyrrelser fra eksempelvis telefonen.

Hører du til en af de mænd, som stadig ikke er helt tryg ved wellness-bølgen, kan du også vælge at tage på wellnessophold med din kæreste. For hun vil med garanti elske at blive forkælet og så har du en legitim undskyldning for at tage på wellnesstur.

Så uanset om du er single eller har en kæreste/partner så kan du i dag med ro i sindet overveje et wellnessophold som mand. Der har aldrig været noget at skamme sig over i forhold til at ville se godt ud, men tiden er til at mænd gerne offentligt må stå ved de går op i deres udseende og kan lide at blive forkælet med eksempelvis massage.