Et livsstil magasin

Sandaler eller sneakers?

Sandaler eller sneakers?

Er du til sandaler eller sneakers. Det kommer måske lidt an på årstiden. Birkenstock Arizona – sandalen, der tilpasser sig din fod bruger mange året rundt.

Hvis man interesserer sig for sandaler eller mode generelt, er navnet ”Birkenstock” næppe fremmed. Birkenstock er nemlig en producent af sandaler, der over de seneste år har opnået enorm succes.

Det skyldes, at de har revolutioneret markedet for sandaler ved at fremstille luftige sko, der ikke kun ser godt ud, men som samtidig giver foden og benet den støtte, som der er behov for.

Birkenstock fås i flere forskellige modeller, herunder Birkenstock Arizona, som er den absolut mest solgte model.

Modellen kendetegnes ved sine to brede remme hen over foden, som kan tilpasses ved hjælp af spænderne, så din fod får ekstra støtte og komfort hele dagen.

Træt af dårlige og flade sandaler?

Når det bliver varmt i vejret, eller man skal på ferie, er det utroligt rart at kunne få luft til fødderne.

Når sommeren eller ferien er slut, kan det føles helt forfærdeligt at skulle tilbage i de lukkede sko. Dog er sandaler ikke altid så praktiske, som de er behagelige eller flotte.

Mange sandaler er nemlig ikke andet end en flad sål med et par remme, som slet ikke giver foden den støtte, som der er behov for.

Derfor oplever mange, at de simpelthen bliver ømme i fødder, ben og knæ, når de skal gå langt i deres sandaler. Hvis man kan nikke genkendende til denne problemstilling, skal man prøve Birkenstock Arizona.

Det er nemlig sandalen, som gør op med den typiske dårlige og flade sandal, og som kombinerer den frie følelse af en sandal med en god sko, der holder.

Sneakers giver optimal komfort

Ingen af os er ens, og det er vores fødder heller ikke – så hvorfor skal vores sneakers være det? Med Via Vai sneakers får man den store fordel, at man selv kan justere skoen og spænde den ind, så den er tilpasset netop din fod.

Via Vai sneakers giver øget komfort og støtte, så man uden problemer kan gå mange kilometer. Derfor er den perfekte sko til dig, der holder af vandre- eller byferier. Men også på strandpromenaden og ved poolen er Via Vai sneakers et godt valg, da de stadig er nemme og hurtige at få af og på ligesom andre sneakers.

Hvis man vil have en sandal med optimal komfort, er Via Vai sneakers et rigtigt godt bud, da den netop kan tilpasses din fod. Desuden fås Arizona-modellen i et væld af materialer og farver, så du kan finde frem til netop din favorit.