Et livsstil magasin

Fede bukser er fra danske brands

Fede bukser er fra danske brands

Mange kvinder er tit på jagt efter nye bukser. De vil have busker der sidder godt, føles rare, er komfortable, smarte og har en rimelig pris. Pieszak og Mos Mosh laver bukser og jeans til kvinder der er kvalitetsbevidste og gerne vil følge moden. De kan shoppes både online og i en lang række butikker landet over.

Kender du til Mos Mosh og Pieszak bukser?

Pieszak blev stiftet af Henriette Pieszak i 2007, hun er designer med base i Kolding i Danmark. Designet skal fremhæve kvindekroppen bedst muligt siger Henriette om sine designs. Pieszak bukser passer de fleste, både i forhold til alder, størrelse og budget.

Udover bukser og jeans laver Pieszak også fine sandaler, skønne overdele, flotte kjoler og meget andet trendy dametøj.

Brandet henvender sig især til stærke kvinder med holdninger. Henriette kendetegner mærkets dna som: chik, cool og trendy til alle former for kvinder. Mærket har opnået stor success – især med sine busker og jeans som forhandles i alle Danmarks større varehuse og også flere steder i udlandet.  Som noget helt nyt har Henreitte Pieszak også lavet en charity kollektion sammen med Red Barnet. Kollektionen har til formal at ude velgørenhed og samle ind til nødstedte børn verden over. Overskuddet fra de solgte varer går ubeskåret til Red Barnet, så de kan hjælpe børn i hele verden til et bedre liv.

Køb Mos Mosh bukser på internettet

Ligesom med så meget  tøj, sko og andet damemode kan Mos Mosh bukser også shoppes online på netbutikker. Bukserne kan shoppes på et væld af forskellige webshops. Det gør det nemt at finde lige den style, farve eller størrelser du leder efter. Det er det smarte ved at shoppe online. Man kan præcisere sin søgning ved hjælp af søgemaskinerne, så man let kan kan finde den eksakte style som man går efter. Mos Mosh laver mange forskellige modeller, så det kan kan være rart at sortere i søgeresultaterne.

Det gælder egentlig for alt online shopping. Man kan søge på at væld af forskellige typer af  for eksempel busker, man kan søge på et bestemt snit, en lav pris eller måske et specific materiale eller kvalitet.

Hvis man går efter en Mos Mosh forhandler af bukser kommer der et væld af hits op, så er det bare at søge løs, så kan man få fingrene i lige den eller de modeller man søger,men tager du Choopin.dk får du det største udvalg.