Et livsstil magasin

Danskerne elsker god mad

Danskerne elsker god mad

De seneste år har danskerne for alvor taget god mad og drikke til sig, og det er efterhånden blevet en folkesport med finere madlavning. Vi går op i gode råvarer som aldrig før, og vores mad er ikke længere bare til overlevelse.

Alt dette har også medført, at vi i Danmark har mange af verdens bedste restauranter og folk rejser til Danmark bare for at opleve vores spændende og nyskabende nordiske køkken.
Det er blevet en helt turistindustri, og det er noget som Danmark for alvor tjener penge på.

Samtidig er det noget vi alle kan være stolte af, og det er også noget som er med til at forbedre vores sundhed. Det nordiske køkken er nemlig baseret på gode og sunde råvarer, som følger sæsonen.

Hermed får vi de gode lokale råvarer, og samtidig sparer kloden co2, når vi ikke importere så meget mad fra udlandet.

Mad og drikke er en livsstil

Man kan faktisk sige, at mad og drikke er blevet en helt livsstil for både danskerne og for samfundet. Der er kokkeprogrammer overalt i fjernsynet, og der er madmesser og besøg ved producenterne af maden. Vi vil vide og smage alt om mad og drikke, og flere og flere har det som deres største hobby.

Dette er i takt med, at vi som land virkelig har rykket os på den gastronomiske scene, og vi danskerne har noget at samles om og være stolte af. Samtidig får vi mere og mere tid og flere og flere penge, så der er plads til at bruge flere penge og mere tid på mad og drikke.

Derfor vil vi ikke længere nøjes med en kedelig og usund aftensmad, vi vil have en sund og velsmagende ret og gerne flere retter hver dag. Dermed tegner fremtiden lys for den danske gastronomi, og vi kan i mange år blive ved med at tiltrække turister, som kommer her for at smage på vores lækre køkken.

Før i tiden var det ellers forbeholdt Italien og Frankrig, men nu rejser folk altså til Danmark efter det gode mad. Det er noget, som kommer os alle til gode.