Et livsstil magasin

Dansk design

Dansk design

Er du på jagt efter dansk design og førsteklasses kvalitet? I så fald er Philosophy Blues Original også kaldet PBO som skabt til dig. Du får således et højtprofileret dansk brand, som i kraft af deres unikke designs og høje kvalitet er eftertragtet i hele Nordeuropa.

Philosophy Blues Original lancerede den første kollektion tilbage i 1994, hvilket gør dem til en rutineret del af modebranchen. Man har de seneste år set mange nye danske brands blomstrer frem – Philosophy Blues Original har dog været en del af branchen noget længere, hvilket man da også kan se på de velovervejede kollektioner.

Mærket bygger på en stærk filosofi, hvor man går efter at designe æstetisk flotte og moderne kollektioner, som krydres med eksklusive detaljer. Denne filosofi har båret mærket til det vi kender i dag – en filosofi som har været den samme siden 1994. Derfor er Philosophy Blues Original som skabt til den modebevidste kvinde, som kun ønsker det bedste af det bedste!

 

Philosophy Blues Original sætter dig i førersædet

Design og materialevalg er altid meget velovervejet, hvilket er din sikkerhed for gennemført modetøj. Man blander det ’sikre’, som i nutidens trends, med mærkets egne kreative evner, hvilket skaber et selvsikkert brand med fokus på dig som kunde.

Pasformen er derfor også et område, som firmaet tillægger stor værdi. Det skal således være muligt for alle kvinder at iføre sig de lækre klæder, som desuden skal føles behageligt at have på. Derfor er materialevalget altid højt på dagsorden.

Det klassiske feminine look skinner igennem tøjet, der passer perfekt til den stilsikre kvinde. Hvis din garderobe trænger til fornyelse er Philosophy Blues Original uden tvivl et godt sted at starte, da du med stor sikkerhed kan finde hvad du søger i det store produktsortiment. Uanset om det er til fest eller arbejde er Philosophy Blues Original et forsøg værd – priserne er samtidig utrolig fordelagtige, hvilket jo blot er et ekstra plus.

 

Æstetisk elegance og det feminine look

Man må bestemt regne en PBO tøj med i ligningen, når man skal rangere de mest populære danske modemærker. Dette skyldes uden tvivl det æstetisk, samt den konstante brug af kvalitetsmaterialer. Philosophy Blues Original nægter at gå på kompromis, hvilket er din garanti.

Den æstetiske elegance skinner igennem kollektionerne, som er præget af lækre materialer og smukke designs, der virkelig får dig til at fremstå unik og sofistikeret. Dette er en kæmpe fordel, da det netop er hvad de fleste kvinder søger, når de kigger efter nyt tøj til garderoben.

Philosophy Blues Original forhandles heldigvis rigtig mange steder online, hvor du kan være heldig at finde et godt udsalg eller et slagtilbud. Uanset hvad er priserne acceptable, men at finde tøjet på udsalg kan selvsagt gøre det endnu billigere. Fordelen ved at købe tøjet online er typisk at prisen er noget lavere end i de fysiske butikker, ligesom udvalget er overvældende. Online kommer den store produktportefølje virkelig til sin ret, hvis du vel og mærke finder mange brands af dametøj hvor du finder et stort udvalg.

 

Pieszak – Fokuseret på kvalitet

Pieszak er et dansk modebrand med primær fokus på jeans, men også meget andet modetøj til den stilbevidste kvinde. Mærket er grundlagt af designeren Henriette Pieszak – en kvinde med over 25 års erfaring indenfor tøjverden. Derfor var det ganske naturligt, at hun i 2007 lancerede Pieszak, der på bare få år er gået fra at være et ukendt mærke til én af de mest populære modetøjsproducenter i Danmark.

Den primære årsag til at Pieszak tillagde jeans en stor værdi, særligt i starten, var et treårigt ophold i Italien, hvor Henriette Pieszak lærte alt om jeans. Denne erfaring tog hun med sig videre i livet, og opholdet blev på mange måder startskuddet til det, vi i dag kender som Pieszak.